Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Assdak #46004 üzenetére

    latom nagyon erosen csak semakban birsz gondolkodni. Nem baj, nem vagy ezzel egyedul, bar nem tul illusztris a tarsasag.

    Nem utalom Berkit, mivel nem ismerem, akkor talalkozok a nevevel, amikor olvasom az ilyen topikokat, meg nagy ritkan ahogy irtam, anyos pletykalapjaiban, amit akkor olvasok szorakozaskeppen, amikor otthon vagyunk, azaz egy evben kabe 3-4x. Sokaig azt sem tudtam ki ez, es miert beszelnek rola, utolag tudtam meg hogy tevemusor is van vele.

    Egyaltalan nem erdekel, honnan van a penze, pusztan kifejtettem nehany gondolatot ezzel kapcsolatban. Szerencsere a velemeny szabad.

    A testepito nekem Arnoldot, Lou Ferrignot, vagy Voros Zolit jelenti, nem pedig Berkit. Az bosszant hogy az atlagember vele kapcsolja ezt az altalam igen tisztelt sportot es sportolokat, szerintem erdemtelenul, ennyi az egesz.

    A kis eletem pedig abszolut nyugodtan elem, ahogy irtam, nem cserelnek egy percre sem Berkivel, mert semmi irigyelnivalot nem latok sem benne sem az eleteben. Vannak akikkel szivesen cserelnek, o nem tartozik kozejuk.

    Egyebkent latom erzekenyen erint ez a tema, amikor a vagyon eredetet firtatjak. Ezt a gondolatot inkabb nem is folytatom.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák