Új hozzászólás Aktív témák

  • DJGABI

    addikt

    Pici lelki- és/vagy fiziológiai segélyre lenne szükségem: A korlátlan, 1 hete volt az első rutinórám, hát rettenetesen ment, a végén asszonynak azt mondtam, hogy hagyom a francba, én kiiratkozom.

    15 éves korom óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal motorozok (most vagyok 32), de egyszerűen a szűk forduló nem ment, pályán kívül eleinte csúsztatott kuplunggal csináltam, mondta az oktató azt azonnal felejtsem el, utána kb 5km/h-val csináltam, bakkecskézett a motor, épp csak le nem fulladt, akkor meg azért kellett letennem a lábam. Az 500-as Suzukit már-már éreztem is a végére, de a Kawa ER6n-en kb 5 perc után már fájt a bal csípőm, utána napokig éreztem is. Nem mondanám hogy pici vagyok (178cm), oké ülőmunkát végzek, de sose szokott ilyen gondom lenni. Rosszul ültem csak rajt? Tényleg gondolkozok rajta hogy inkább félbehagyom a jogsit.

    Kanyarodásra visszatérve: oktató semmit nem mondott hogyan csináljam. Néztem videókat, mindenki csak annyit mond, hogy dönteni kell a motort meg hátsó fékkel korrigálni, majd ráérzel. Talán az is bennem van hogy a segédmotorokkal estem párszor, nem merem annyira (?) egyáltalán (?) dönteni, közúton inkább kormányból szoktam megoldani.

    << "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák