Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Dazsar #187043 üzenetére

    konnyen lehet. de ezekben a tesztekben amire gondolok azert ezeket a tenyezoket probaljak kikuszobolni. azt hiszem amugy house of hypertrophy yt csatornan lattam par ilyet. altalaban nem kezdok csinaljak, edzoi felugyelet van, nem nagyon komplex gyakorlatok. pl labtolo, lab nyujtas egyik majd masik labbal kulon-kulon.
    most legutobb amit lattam volumennel azt hiszem egyik csoport 10 alatti sorozatszamot csinalt, masik csoport 12-20, harmadik meg 30-40 talan. talan 6-8 hetes teszt volt es 1.2. heten nem volt igazan kulonbseg, de a 4. 6. het kornyekere a nagyobb volumen elorebb jart hipertrofiaban. amugy a 10-20 meg a 30-40 kozott marginalis kulonbseg volt. na meg amugy is keptelenseg lenne ennyi sorozatot csinalni minden testreszre..

    de ha meg masik iranybol kozelitjuk meg, felesleges az esetleges +10-20% edzes effektivitasbeli kulonbseg miatt nagy volument csinalni, ha 3-7 sorozatbol megvan a 30-40 sorozat eredmenyessegenek a 90%-a akkor ha vki nem profi felesleges az izuleteket, idot bealdozni...

    na futottam egy 7 km-t ha mar ilyen szep ido van.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák